Juuri tästä on hyvä aloittaa

aloitus

Uusi vuosi on hyvä aloittaa lupauksilla. Tein itselleni tällä kertaa lupauksen, että aloitan vihdoin blogin pitämisen ja myös jatkan sen päivittämistä.

Olen aloittanut julkisen blogin pitämisen ainakin muutamaan otteeseen. Silti kirjoittaminen ja julkaiseminen ovat jossain vaiheessa hiipuneet ja lopulta koko blogin pitäminen on lopahtanut, koska muut asiat elämässä ovat vaatineet enemmän aikaa. Kaikesta tästä huolimatta päätin nyt aloittaa pysyvämmän blogin, jonne voin koota yhteen matkakuvia ja tarinoita reissuista – niitä kun on kiva jakaa ihmisten kanssa ja myös kätevää saattaa kuuluville näin digitaalisesti.

Lyhyesti minusta: Olen kohta 30-vuotias nainen Vaasasta, filosofian maisteri, kääntäjä ja viestijä. Matkustelun lisäksi valokuvaus ja englannin kieli ovat lähellä sydäntäni. Pidän hartaasti myös ajastani Netflixin parissa sekä kuntosaliharjoittelusta.

Suomen lisäksi olen käynyt noin 20 maassa ja asunut niistä Ruotsissa, Amerikassa ja Belgiassa. On vielä paljon, mitä en ole nähnyt tai kokenut, mutta ajattelen aina, että askel kerrallaan eteenpäin sopii minulle. Tästä on siis oikein hyvä aloittaa.

lento

Tulen kirjoittamaan tänne menneistä ja tulevista reissuista sekä todennäköisesti myös muusta minua kiinnostavasta. En halua rajata turhan paljon aihepiirejä heti alkuun. Katsotaan, millainen seikkailu tästä muodostuu. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.