Pieni pala elämää

Pieni pala elämää

Hei pitkästä aikaa! Useampi kuukausi on kulunut edellisestä postauksesta. Syynä on yksinkertaisesti se, että muu elämä vei huomioni, enkä arjen keskellä löytänyt aikaa tai energiaa keskittyä bloggaamiseen. Lue lisää alta ja katso kuvat Helsingistä!

Muutin maaliskuussa Helsinkiin, kun sain määräaikaisen työpaikan matkailualan yrityksestä sisällöntuottajana. Olin viikolla töissä ja viikonloppuisin kuljin lähinnä Vaasan ja Helsingin välillä, joten mitään sen kummempia matkakohteita Tallinnaa ja Porvoota lukuunottamatta ei tullut nähtyä. Näinhän tässä elämässä välillä käy.

Kuusi kuukautta hurahti älyttömän nopeasti, ja olen ehdottomasti tyytyväinen valintaani lähteä pääkaupunkiseudulle hyvin pienellä varoitusajalla. Opin paljon sisällöntuotannosta ja matkailualasta yleensä. Tämä vahvisti ajatustani, että matkailu ja kirjoittaminen ovat oma juttuni. Mitä teen tämän jälkeen, sen näyttää aika.

Mikäpä piristäisi työrupeaman jälkeen enemmän kuin kunnon irtiotto? Ehdin muuttaa takaisin Vaasaan muutamaksi päiväksi ennen reissuun lähtöä. Pesin pyykit, näin kavereita, pakkasin uudelleen ja stressasin käsimatkatavaroiden luomia rajoitteita sekä sitä, että olin menossa kohteisiin, joissa on joko kylmä tai kuuma. Siinäpä sitten kääräisin toppatakkia rullalle, survoin sandaaleita reppuun ja toivoin parasta. Oli helpottavaa, kun lentokone nousi ilmaan ja voin vain huokaista helpotuksesta. Matka sai alkaa.

Vietin viikon Maltalla kihlattuni kanssa nauttien auringosta, hienoista nähtävyyksistä ja hyvästä ruuasta. Seikkailimme myös Kreetalla Hanian alueella vuoristossa ja merellä, ja lensimme lopuksi New Yorkiin nauttimaan kaupungin sykkeestä. Näistä reissuista luvassa lisää juttuja myöhemmin.

Alla on kuvia ajastani Helsingissä. Tämä oli hieno, avartava ja opettavainen ajanjakso elämässäni. Hassua, mihin elämä vie, kun vain tarttuu tilaisuuteen – oli se paikka sitten koti-Suomessa tai toisessa maassa.

Helsinki 2018 Helsinki 2018
Aurinkolahden ranta kirpeänä keväisenä päivänä.

Helsinki 2018 Kahvila Kampelan kalasoppa lämmitti mukavasti.

Helsinki 2018
Curlingia testaamassa Oulunkylän Curlinghallissa.

Helsinki 2018 Ravintola Gaijinissa riitti herkuteltavaa. Aasialaisen fine diningin ystävät viihtyvät varmasti täällä.

Helsinki 2018
Tallinnan laivaa odotellessa ihailin uutta Länsiterminaali 2:ta.

Helsinki 2018 Vappu tuli ja meni nopeasti.

Helsinki 2018
Toukokuussa kirsikkapuut hehkuivat vaaleanpunaisina Roihuvuoren Kirsikkapuistossa.

Helsinki 2018 Ravintola Loisteen terassilta avautuu upea näkymä Helsinkiin.

Helsinki 2018
Kuuma kesä vaati useampaan otteeseen gelatoa viilennykseksi.

Helsinki 2018 Viikonloppureissu Porvooseen tuli tehtyä juuri oikeaan aikaan. Aina yhtä ihastuttava kaupunki.

Helsinki 2018Helsinki 2018 Helsinki 2018
Kesähelteillä bongasin Jätkäsaaressa seilaavan saunalautan.

Helsinki 2018
Elokuussa istuin iltaa Allas Sea Poolin terassilla orassin auringonlaskun väreissä ja kippistin viinilasillisella syntymäpäiväni kunniaksi. Lungi meininki, hyvä elämä.

Kiitos, Helsinki. Seikkailu jatkukoon!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.